Logo- & budskabsprodukter

Sig mere med mindre

Brug for hjælp?

Send din forespørgsel og spar tid. Vi finder det du mangler, mens du passer din kerneforretning.

Vores logo produkter!

inConnect bidrager til genkendelighed af jeres virksomhed, projekt eller budskab gennem rette positionering af jeres logo.

Vand, vin & kaffe!

Vand, vin eller kaffe med budskaber er vores speciale. I samarbejde med Aqua d’Or, Peter Larsen kaffe og andre, tilbyder vi markedets mest attraktive og fleksible løsninger.

Plastik er fantastisk!

I Danmark sikrer pantsystemet, at vi genanvender drikkeflasker af plast med pant, og år for år har vi fået en bedre og mere effektiv genanvendelse af plastflaskerne.

Således blev 7 ud af 10 klare og lyseblå plastikflasker i 2018 til nye flasker. Det sparer både råstoffer, CO2 og sikrer, at plastikken ikke forurener i for eksempel havene.

Pantmærket er danskernes garanti for, at de flasker og dåser, de afleverer, bliver genanvendt til gavn for miljø, klima og jordens ressourcer – og nu gælder det også flaskerne med juice og saft.

Tilføjelsen af saft og juice til pantsystemet betyder, at ca. 52 millioner flere flasker bliver genanvendt hvert år. Det vil give en forventet årlig CO2-besparelse på cirka 5.700 tons CO2.

Slik & snacks!

Bolsjer med flot visning af dit logo/budskab påsat. Send dit budskab med lækre nøddeblandinger, lakrids, Haribo Click Mix, vingummi, chokolade i mange varianter, sprøde chips og meget mere.

Kendte mærkevarer med dit budskab!

inConnect tilbyder et koncept, der gør det nemt at være kunde. Vi tilbyder en online slik-shop, hvor du nemt og hurtigt kan se vores store udvalg.

Gadgets & kontorprodukter!

Styrk dit budskab på funktionelle produkter eller sjove gadgets med dit logo, dit budskab, et individuelt navn eller unikt design i farver.

 

Trykmetoder!

Firmagaver, reklamegaver og giveaways med tryk sørger for at dit firma, logo eller budskab falder i øjnene med det samme.

Du giver således dit visitkort og det skal være perfekt. Derfor lægger inConnect stor vægt på tryk af dit logo, firmaoplysninger, personalisering og unikke design i fuldfarve. Forskellige materialer kræver forskellige trykmetoder.

Giv med ro i sindet!

inConnect tænker altid på produktsikkerhed. Når du giver noget væk, vil du gerne være helt sikker på, at sikkerheden og kvaliteten er i ordren.

Du ønsker at gøre et godt indtryk og at udbrede dit logo med stolthed. Derfor har vi en streng kvalitetspolitik, og lader alle risikoprodukter teste for sikkerhed og kvalitet af certificerede testcentre.

Kontakt os i dag!

Hos inConnect bevæger vi os hele tiden fremad, vi åbner nye døre og søger nye spændende veje. Vores nysgerrighed leder os mod optimale og bedre løsninger – altid med fokus på, at din arbejdsdag bliver “lettere” og, at din arbejdsglæde og livskvalitet forøges.