Alt du har brug for til kontormiljøet!

One point of contact

Brug for hjælp?

Send din forespørgsel og spar tid. Vi finder det du mangler, mens du passer din kerneforretning.

Vores kontorudstyr, produkter og løsninger!

Mere end 50.000 produkter

Kontorartikler!

inConnect råder over en bred vifte af produkter til kontormiljøet.

Med et sortiment på over 50.000 produkter, finder du altid lige det du mangler.  

Vi sidder klar på telefonerne eller pr. e-mail, skulle du have special ønsker, eller støde på udfordringer. Blot kontakt os.

Værnemidler!

Til optimal beskyttelse mod virus og bakterier fører inConnect et bredt sortiment af alle typer værnemidler. Alle er værnemidlerne er godkendte til det danske marked, og udviklet af førende producenter.

Vi hjælper med at sikre, at alle jeres gæster og ansatte kan være maksimalt trygge.

Gør din virksomhed genkendelig

Logo produkter!

Giveaways til kundearrangementet, kundegaver, julegaver og meget mere.

Forkæl medarbejdere, kunder og potentielle kunder. Skab loyale kunder og vækst. Brug det budskab I ønsker på præcis den vare der passer til budskabet.

inConnect bidrager til genkendelighed af jeres virksomhed, projekt eller budskab gennem den rette positionering af jeres logo på kontorartikler, drikkevarer, slik, kaffe, gadgets, tryksager og meget mere.

Vi er dedikeret til at løse dine indretningsudfordringer.

Uanset om det drejer sig om få arbejdspladser eller projekter på mere end tusind arbejdspladser, er inConnect klar på at hjælpe med forslag til indretning, levering samt opsætning.

Kravene til hverdagens arbejdsplads ændrer sig løbende. Fra den faste daglige kontorplads til behovet for fjern- og hjemmearbejdspladser. Med inConnect som leverandør finder du løsninger, som er tilpasset dine ønkser og behov.

Få din egen "grønne" webshop!

inConnect stiller krav til vores underleverandører.

Krav om klare og strenge retningslinjer og processer. Vi skal sikre bedst muligt miljø og bæredygtighed igennem hele værdikæden, fra produktion af en vare til levering hos dig.


Vi giver dig et overblik, med et enkelt klik.

Mere overskud - i en lettere & enklere arbejdsdag!

inConnect har fokus på, at jeres arbejdsdag bliver lettere, enklere og effektiv. Med øget arbejdsglæde, større effektivitet og forbedrede indkøbsvilkår, øges jeres overskud, både som individer og som virksomhed.

Det er vores mission og vores løfte til jer.