AV- Præsentations- & Konferenceudstyr!

Intet er umuligt.

Brug for hjælp?

Send din forespørgsel og spar tid. Vi finder det du mangler, mens du passer din kerneforretning.

Vores konference- & mødelokale produkter!

Betroet af nogle af de støreste brands!

Vi tilbyder et bredt sortiment indenfor konference- og mødelokaleudstyr!

Der er både penge at spare, og penge at tjene – med den rigtige strategi og det rigtige udstyr.

inConnect tilbyder intelligente digitale skiltningsløsninger, som er specielt designet til offentlige steder, internt i virksomheden eller i detailhandlen. Vi tilpasser løsninger efter jeres ønsker og behov.

Om virksomheden skal bruge tavler, flipover, Projektorer, lærreder, skærme osv. Hos inConnect udelukker vi ikke det ene eller andet, men dækker jeres behov om det er digital, analog eller både og.

inConnect tilbyder videokonferenceløsninger i alle størrelser og til alle formål, om du er på farten og har brug for en mere fleksibel eller mobil løsning og til de helt store audiotoriske løsninger.

Skab en god atmosfære i jeres lokaler med inConnect rådgivning. inConnect leverer møbler i alle kvaliteter, som kan bidrage til den helt rigtige atmosfære og udtryk, der passer til jeres virksomhed.

inConnect leverer en bred vifte produkter, som kan styrke virksomhedens budskab, eller tjene en bestemt begivenhed. Skriveredskaber, blokke, kopper og meget andet.

Vi er med i hele processen. Det er vigtigt for inConnect at vores kunder kan føle sig trygge i alle faser i processen. Vi kan bidrage med montering, installering og efterfølgende service.

inConnects mål!

  • 1 -2 dages levering på lagervarer
  • Personlig hjælp & support
  • Hurtig respons på henvendelser
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsprodukter
  • Stort & bredt sortiment

– at du og virksomheden opnår de bedste vilkår!

Kontakt os i dag!

Hos inConnect bevæger vi os hele tiden fremad, åbner nye døre og laver nye spændende ting. Det gør vi fordi vi er nysgerrige og vores nysgerrighed leder os i nye interessante retninger.