IT-rådgivning | IT-eksperter samlet ét sted

Alt du skal vide

IT-rådgivning til erhverv

Står du med et IT-problem, der driller, og har du ikke kompetencerne til selv at kunne løse det. Eller mangler du sparring på dine helt store IT-strategiske optimeringer – så kan du rådføre dig med inConnect, en professionel IT-virksomhed. Vi hjælper dig med at se ind i bedst mulige optimeringer samt vejledning til at træffe de rette IT-beslutninger. 

Vi er konstant opdateret på nye produkter og services og står til rådighed med den nyeste ekspertise inden for IT-rådgivning. Ved brug af en ekstern IT-vejledning formår du at få nye øjne på dine systemer og procedure, og vi kan i samarbejde med dig søge mod en mere succesfuld og effektiv arbejdsgang.

Vi rådgiver store som små virksomheder, og tager altid enhver udfordring op, som vores kunder end måtte have. InConnect sørger for, at du nemt, sikkert og elegant kommer igennem din arbejdsdag fyldt med IT, og sparer dig penge på uforudsete IT-problemer

Få IT-rådgivning i særklasse

InConnect er specialiseret i at hjælpe dig med IT-rådgivning, og vi har mange års erfaring. Vi kan hjælpe dig med at få det fulde overblik over dine mulige IT-behov, din IT-sikkerhed, optimering af din IT-infrastruktur og dit IT-setup.

Vores IT-rådgivning og samarbejde med kunder fokuserer på en god relation, loyalitet og udvikling. Så i et samarbejde med inConnect, ser du ikke blot ind i en IT-vejledning men en sparringspartner med sans for den gode kundekontakt. 

Leverandøren til det hele

Vi gør en dyd ud af konstant at optimere vores egne produkter, ydelser og services, og vi sigter altid efter den bedste IT-rådgivning. Du er altid velkommen til at komme i kontakt med en rådgiver allerede i dag, og få et indblik i, hvordan vores samarbejde ville se ud.

Vi bevæger os primært indenfor 3 områder:

Kravene til hverdagens arbejdsplads ændrer sig løbende. Fra den faste daglige kontorplads til behovet for fjern- og hjemme- arbejdspladser. Med inConnect som leverandør finder du løsninger, som er tilpasset dine ønkser og behov.

Oplev en verden af IT-produkter og IT-løsninger hos inConnect. inConnect bidrager med rådgivning, analyse, installering, opsætning samt implementering i hele jeres infrastruktur. inConnect hjælper hele vejen gennem processen.

Hjælp dine kunder, partnere og medarbejdere til en bedre kommunikationsløsning, der gavner produktiviteten. Giv dine kunder en bedre serviceoplevelse og saml kundeoplysningerne i én løsning.

 

Mere end bare IT-rådgivning - alt samlet under ét tag

Udover vores særdeles kompetente IT-rådgivning og vejledning, kan vi også se ind i, og foretage en analyse af, din virksomheds IT-sikkerhed uanset størrelsen på virksomheden og på alle niveauer. Herefter kan vi hjælpe dig med at se, hvor eventuelle optimeringer skal foregå for at sikre den bedst mulige sikkerhed. 

Derudover er vi opdateret inden for det nyeste AV-, præsentations- og konference udstyr, så vi kan levere dig det bedste udstyr sammen med din IT-rådgivning.

Hos inConnect har vi også mere end 500.000 IT produkter i vores webshop, som du hurtigt og nemt kan bestille online. Vi har alt fra tablets, computere, og skærme til overvågning og diverse software.

Ikke nok med det store sortiment af IT-produkter og vores IT-rådgivning leverer vi også kontorartikler i alle former og størrelser og hjælper vores partnere og kunder med kommunikationsløsninger, hvilket både giver virksomheden og deres kunder en bedre oplevelse. Her finder du både cloud kommunikation, diverse telefoni, software systemer og meget mere.

Vi hjælper dig og din virksomhed til at få glade og tilfredse medarbejdere samt effektiv kommunikation med dine kunder. Vi rådgiver og vejleder dig gennem dine IT-problemer, så du kan bruge tid på at pleje dine ansatte og vækste i virksomheden. Brug din tid på succes, og lad os hjælpe dig med IT-rådgivningen. 

Kontakt os i dag!

Hos inConnect bevæger vi os hele tiden fremad, vi åbner nye døre og søger nye spændende veje. Vores nysgerrighed leder os mod optimale og bedre løsninger – altid med fokus på, at din arbejdsdag bliver “lettere” og, at din arbejdsglæde og livskvalitet forøges.