IT-leverandør | Din ultimative guide til det rette valg

Alt du skal vide

IT-leverandør - Alt du skal vide

Med den teknologiske udvikling er der ingen tvivl om, at IT er uundgåeligt. Står din virksomhed og skal have et helt nyt system?

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de mange produkter og muligheder, og derfor er det vigtigt at finde den helt rette IT leverandør, som kan hjælp din virksomhed med den helt rigtige løsning til jer.

Vi hos inConnect er eksperter inden for området, så læs med her, når vi gennemgår alt det, du skal vide for at finde den rette IT leverandør. 

To forskellige typer IT-leverendør

Hvilken type du har brug for, kommer meget an på jeres problem, eller det I søger. Er det en ny hardware I er på udkig efter?

I så fald kan I helt sikkert finde det hos en helt almindelig webshop.

Det kan også være det er hosting, software, sikkerhed eller det nyeste konferenceudstyr – der er et hav af muligheder indenfor IT leverandører. 

Specialisterne

Specialisterne har som udgangspunkt speciale indenfor ét bestemt område, selvom vi ser flere udvide deres viden, og dermed specalisere sig i flere områder. Specialisterne er altså et godt valg af leverandør til din virksomhed, hvis I har et enkelt problem I skal have løst, da specialisterne er rigtig gode inden for netop deres område. 

Det er dog sjældent de kan løse hele problemet, hvis I står overfor udfordringer, som strækker sig over flere områder.

Leverandøren til det hele

Denne type leverandør er oftest de større IT-virksomheder, som har samlet et hold af specialister, og som vil kunne hjælpe dig med alle områder, og dermed varetage hele dit behov. Om det er fra omsætning af nye produkter i mødelokalet til den fulde IT-sikkerhed af virksomheden, så kan denne type klare det hele. 

Hvem, som er den rette for jer, kommer altså dermed an på det, I søger hjælp til. 

Det kan nogle gange være en idé at samle hele ens IT ét sted, om det så er inhouse eller outsourced, da I dermed er sikre på at hele jeres setup hører under samme leverandør – men står I og skal blot bruge hjælp til en enkelt ting, kan specialisten være det perfekte valg. 

Stil de rette spørgsmål

Husk, du kan altid stille spørgsmål til din leverandør. Det handler nemlig om tillid og tryghed, og derfor er det altid godt at stille spørgsmål, så du er sikker på, at dit valg falder på dem, du stoler mest på. 

Her har vi samlet en række spørgsmål, som helt sikkert kan hjælpe dig godt på vej, mod dit valg. 

  • Hvordan er jeres kundeservice?
  • Hvordan er vores data sikret?
  • Har I en beredskabsplan?
  • Hvor opbevarer I vores data?

 

Du kan helt sikkert komme på flere, men dette er et godt sted at starte, så du er sikker på at kende nogle af de ret essentielle ting, inden du indgår en aftale.

InConnect som IT-leverandør

Vi hos inConnect er en totalleverandør. Det vil sige, at vi, som din IT leverandør, kan hjælpe dig med alle aspekterne indenfor området. Hos os er der ikke et problem der er for stort eller for lille. Vi har samlet et team, som består af specialister for alle områder, og derfor har vi mulighed for at tilbyde dig eksperthjælp og -rådgivning i hvad end du ønsker. 

Har du brug for hjælp til kontor i stedet? Vi er ikke blot leverandøre af IT, men vi klarer også både kontorudstyr og kommunikationsløsninger

Hos os kan du altså få både IT og andre nødvendige produkter for din virksomhed, samlet under samme tag. 

Ønsker du at stille os nogle af spørgsmålene vi gennemgik? Eller har du andre spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare dem på både telefon og mail. Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi tror på mere livskvalitet gennem smartere og bedre løsninger – og dem vil vi gerne hjælpe dig med.

Kontakt os i dag!

Hos inConnect bevæger vi os hele tiden fremad, vi åbner nye døre og søger nye spændende veje. Vores nysgerrighed leder os mod optimale og bedre løsninger – altid med fokus på, at din arbejdsdag bliver “lettere” og, at din arbejdsglæde og livskvalitet forøges.