IT-infrastruktur

Virtualisering

inConnect har erfaring med implementering, drift og udvikling af virtuelle server miljøer. Vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning, konfiguration, vedligehold og vi har naturligvis certificerede og erfarne medarbejdere der kan hjælpe dig.

Servervirtualisering er en metode til at udnytte hardware langt mere effektivt, ligesom virtualisering af andre elementer i IT-løsninger giver tilsvarende eller andre typer fordele, ofte i form af mere effektiv administration.

Valget af den virtualiserings teknologi du har brug for, kan vi hjælpe dig med at træffe, uanset om det er VmWare, Hyper-V eller Citrix/Zenserver.

Infrastruktur-windows-linux
om-os-lilla-baggrund-iværksætter-inconnect

Windows og Linux miljøer

Vi har erfaring med etablering, drift, vedligehold og optimering af Windows miljøer. Derfor kan vi hjælpe dig med at løse udfordringerne ved administration af dit Windows miljø, sikkerhedspolitikker, implementering af rettigheder og tilbyde vejledning i hvad der er det bedste for netop dit drift miljø.

inConnect står inde for de løsninger vi laver som var det vores egne, derfor kan du og virksomheden være sikker på at alt virker når vi er færdige med udfordringen/opgaven. Du vil ikke få brug for at lave rettelser til driften bagefter, vi sikrer at alt virker som det skal.

Linux har i mange år været den digitale rygrad på især uddannelses institutioner, offentlige institutioner og større virksomheder på grund af stabilitet, fleksibilitet og fordi Linux er gratis at bruge. Der er ingen licenser der skal betales, dog er der typisk engangsudgifter til opsætning og konfiguration.

Microsoft har fra 2014 også kastet sig over Linux og understøtter flere udgaver af Linux i deres Azure produkter.

Hos inConnect har vi gode erfaringer med Linux som et godt, stabilt og økonomisk rentabelt supplement til driften i Windows miljøer.

om-os-blå-baggrund-iværksætter-inconnect
businessman with laptop in network server room

Netværk

inConnect tilbyder et koncept vi kalder "Site-As-A-Service" hvor vi etablerer et fuldt funktionsdygtigt driftmiljø klar til brug, inklusiv sikkerhed og internet adgang. Enten som en midlertidig arbejdsplads som f.eks. byggepladser, eller en ny installation med sikker forbindelse evt. til hovedkontor.

Vi er også leveringsdygtige af enkeltdele af denne service:

 • Etablering og vedligeholdelse af LAN
 • Etablering og vedligeholdelse af WAN/VPN infrastruktur
 • Internetforbindelser
 • Sikkerhed
   

Vi har erfaring med sikkerheds- og netværksprodukter bl.a. fra Cisco, HP, Fortinet, SonicWALL, Barracuda, Checkpoint og IBM.

infrastruktur-rådgivning(2)
om-os-lilla-baggrund-iværksætter-inconnect

Rådgivning

Er du i tvivl om hvor du kan optimere din IT drift og hvilke muligheder der er for at løse forretningens digitale udfordringer?

inConnect kan med udgangspunkt i din forretning hjælpe dig med forslag til hvor du kan sætte ind til gavn for virksomheden, og endda optimere på produktionen. Vi har ekspertise i rådgivning, implementering og drift indenfor nedenstående områder:

 • IT strategi
 • Cloud / Cloud strategier
 • Forretningsprocesser og IT
 • Optimering af processer og IT miljø
 • Proces automatisering
 • IT arkitektur

Kontakt os i dag!

Du kan skrive til os på info@inConnect.dk eller
Ring til os på +45 72 108 307